• ETI ELEKTROELEMENT

  ETI ELEKTROELEMENT

  Slovenačka kompanija ETI, jedan od naših dobavljača, iz oblasti električnih instalacija postoji na tržištu od 1950.godine. Takođe u njihove proizvode spadaju i keramički proizvodi, alat i oprema, ali i proizvodi od plastike i tehničkog kaučuka.
 • ELS SPELSBERG

  ELS SPELSBERG

  Spelsberg je lider na tržištu elektrotehničke industrije, sa 115 godina iskustva u oblasti elektrotehničkih instalacija i tehnologije kućišta. Visok inovativni kapacitet ovog porodičnog biznisa doveo je do brojnih patenata i obezbedio rešenja koja su brza i laka za instalaciju, i koja su impresivna zahvaljujući dugovečnosti i lakoći s kojom se održavaju.
 • RAYCHEM-TE

  RAYCHEM-TE

  TE Connectivity's (TE) Raychem proizvodi su sinonim za pouzdanost u ekstremnim okruženjima i uslovima. Od osnivanja TE's Raychem pre 60 godina, kao prve kompanije koja razvija proizvode koristeći novu naučnu oblast po nazivu “radijaciona hemija," ova porodica proizvoda je vodeći lider u materijalnoj nauci, inženjeringu i proizvodnji.
 • ELKO EP

  ELKO EP

  ELKO EP je jedan od vodećih svetskih proizvođača elektronske opreme za stambenu, poslovnu i industrijsku automatizaciju. Kompanija snabdeva svet u poslednjih 25 godina. Glavni domen ELKO EP prvenstveno su releji, pored toga kompanija isporučuje i bežične proizvode i IoT proizvode.
 • NOARK

  NOARK

  NOARK Electric je međunarodna kompanija koja se bavi razvojem, proizvodnjom i distribucijom električnih uređaja i komponenti u Evropi. Investiranjem u sopstveni razvoj svojih proizvoda, razvojem najnovije tehnologije i poštovanjem principa zaštite životne sredine, NOARK Electric ima za cilj da izgradi globalni svetski brend.
 • ISKRA-AMS

  ISKRA-AMS

  Iskra je kompanija orijentisana ka inženjeringu, projektima, proizvodnji naprednih proizvoda u oblasti električnih instalacija elektronskih uređaja i uslugama u polju industrijske automatizacije i merne tehnike.

  "SIMPLE, WITH A SPARK IN OUR EYES!"

 • Lifasa

  Lifasa

  International Capacitors, S.A., sa svojim brendom LIFASA, je kompanija konsolidovana na tržištu električne energije zahvaljujući njenom stalnom razvoju. Zapravo, naša politika ulaganja u inovacije i tehnologiju pozicionirala nas je kao jednog od pionira u povećanju kvaliteta električnih kondenzatora.
© Gramper 2021.